donderdag 16 januari 2014

niet blij

Zo ben je lekker aan het spelen en zo loop je inene met zo een lampekap om.
De sterilisatie is heel goed gegaan maar Sanne is niet blij. Het is ook een rotstreek maar voor haar eigen bestwil.
Verder overleg gehad over Gizmo maar hij was lichamelijk gewoon op. De dierenarts is om half 1 langs gekomen. Vlak ervoor heeft hij nog even blij hier aan de weg met mij gelopen. Hij vond het prachtig maar ik moest hem om de drie passen opvangen opdat hij niet omviel. 5 bomen heen en 5 bomen terug maar toen de dierenarts kwam was hij zo moe. Hij is heel rustig weggegleden.
Raphael is begrijpelijk wat van slag en kruipt steeds in me voor een knuffel. Ik ben uiteraard ook erg verdrietig maar kan gelukkig alle andere honden knuffelen en Sanne heeft nu ook even extra TLC nodig.

3 opmerkingen:

 1. Dag lieve Gizmo, je hebt je rust verdiend. We hebben van je genoten.
  Maureen, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rouwen om één van de liefste oudjes onder de honden. Maar wat een troost dat juist deze vreselijk lieve en leuke oude Gizmo bij Maureen het mooiste pensioen van de wereld kreeg. Hij was alleen met Raphael in huis was, omdat het baasje zo ziek was. Raphael zou naar Maureen en Gizmo zou alleen en kansloos achter blijven, vertelde de thuiszorg. Dat mocht niet gebeuren! Als ooit een besluit een gouden rand had, dan wel het besluit ook Gizmo mee te nemen. Gizmo heeft een ereplaatsje in vele harten. Maureen, tranen, ja, maar ook een gouden medaille voor het zo liefdevol opnemen van Gizmo.
  Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sluit me bij Dirkje aan. Sterkte Maureen.

  BeantwoordenVerwijderen