dinsdag 7 januari 2014

huis aan kant

Met Driekoningen gister is de kerstperiode weer voorbij dus vandaag druk aan de gang met het opruimen van de kerstspullen. Gister had ik al het matras eruit gegooid en vandaag daar de lange gordijnen gewassen en Sereno zijn bench verplaatst. Sereno een beetje onthand want hij heeft alles graag voorspelbaar en houdt niet van dit soort plotselinge veranderingen.
Terwijl ik druk bezig was kwamen mijn ouders nog even langs. Wat brengen maar ze namen meteen de 2 grote jongens mee voor de wandeling. Sereno en Raphael hebben 5 kwartier door het bos gesjouwd met de Opabaas en Omavrouw en hebben lekker genoten. Tommie helaas voor hem zat het er niet in vandaag.
Maar de kerstspullen staan nu boven. Het moet nog in het berghok maar ik kom altijd erna toch nog weer kerstfrutsels tegen en jawel hoor vanmiddag dus ook weer 3 dingetjes die nog in de dozen erbij moeten. Verder nog pijnstilling gehaald voor Gizmo en Whoopi bij de dierenarts. Voor Gizmo was het vanochtend op en Whoopi bijna. Ik heb wel andere pijnstilling voor nood maar nu kunnen ze gewoon hetzelfde houden en dat is wel prettig.

1 opmerking:

  1. Citroentjes fris zo te zien en back to normal zullen we maar zeggen Maureen. En nu op naar die gouden mandjes dus. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen