vrijdag 17 januari 2014

het leven staat stil en gaat toch door

Als er een maatje overlijdt staat alles even stil. Er komt weinig uit mijn handen. Maar toch gaat het leven verder. De andere honden hebben recht op hun aandacht.
Sanne heeft het moeilijk met de kap. Ze wil graag jeuken maar ja dat mag niet. De wond ziet er rustig uit gelukkig. Sanne neemt wraak door regelmatig met die kappen (ze heeft nu een dubbele kap om haar eerste kap te versterken) steeds in mijn knieholtes te beuken. Die zijn aardig beurs maar met dit natte regenweer heb ik ook een voordeel ontdekt...... haar kop blijft droog en dan kan ik haar gewoon lekker knuffelen. Nog een paar dagen volhouden Sanne!

Sara is de laatste 2 dagen braaf even alleen geweest en dat ging heel goed. Raphael mist Gizmo maar kan gelukkig ook weer vrolijk door de tuin dansen. Inmiddels gevolgd door renmaatje Sara.

Vandaag Gizmo naar het crematorium gebracht. Zijn as zal te zijner tijd terug komen en uitgestrooid worden in de tuin opdat hij toch weer een beetje bij ons is. Zijn balletje ligt nog steeds bij het tuinhuisje. Zijn mooie halsband ligt hier bij mijn pc nog even. De herinneringen zijn gelukkig ook terug te vinden op het afgelopen half jaar blog. Hij was een kadootje en ik ben zo blij dat hij hier nog een tijd gelukkig heeft mogen zijn. Bedankt voor al jullie lieve woorden. Het doet me goed en het is leuk dat hij ook in jullie harten zit en ik het met jullie kan delen.

2 opmerkingen:

  1. De troost is bij de andere doggies Maureen (al voel ik met je mee en begrijp ik je gedachten - hier vandaag ook weer wat afgedwaald naar woensdag toen ik hem zag). En Sanne: na pijn wordt het fijn - even doorkappen meid. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, ik had de laatste dagen even niet op je blog gekeken en nu lees ik het trieste nieuws. Ik wens je veel sterkte.

    Groetjes van Klasina

    BeantwoordenVerwijderen