vrijdag 3 januari 2014

Hoe gaat het met....

Balu en Zoe, ooit uit het zelfde huishouden in Spanje waar ze nooit uitgelaten werden en niets van de wereld gezien hadden. Net als Blacky en Chatet en Fritsje. Allemaal goed terecht gekomen en gelukkig bij hun baasjes.
Hieronder Balu op de heide
en hieronder Zoƫ die lekker samen met de kat ligt
 Verder is er een leuke reactie voor Tommie gekomen.  Tommie zat vanaf pup in het asiel en is nu bijna 3 jaar. Hij heeft veel geleerd maar er zijn nog wat aandachtspuntjes dus mevrouw gaat er goed over nadenken en laat het morgen weten. Duimen maar weer.
Voor Sereno en Raphael is het stil maar de greyhound club heeft Raphael op hun site willen zetten en dat is toch weer een extra kans om een windhondenliefhebber te vinden.
Vanochtend met Krulle lekker gaan fietsen. Op fietspad kan ze loslopen en ze heeft lekker genoten. Het regende maar dit is een spanjaard die niet maalt om een spatje. Hopelijk mag ze eerdaags door naar haar nieuwe huisje en dan krijgt ze weer volop wandelingen.
Johnny heeft gister nog een keer heerlijk met zijn baasjes gewandeld. Het is hier nu verder rustig en Johnny gaat ook weer vrolijk mee naar buiten. Hopelijk is het in Den Haag ook rustig en mag hij zondag naar huis. 

p.s. Helaas is de reactie voor Tommie toch niets geworden. Hij moet teveel kunnen en zover is hij nog niet. 

4 opmerkingen:

 1. Nou....met een naderend vertrek voor Johnny en aandacht voor Tommie en Krulle plus Raphael op een special site is het jaar 2014 zo toch heel goed begonnen hoor Maureen. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is het zeker Wout! Het is altijd even slikken maar het zal een heerlijk begin zijn van het nieuwe jaar als deze honden naar hun nieuwe gouden mandjes mogen. En wie weet wat januari nog in het verschiet heeft voor Raphael en Sereno. Nieuw jaar en nieuwe hoop, ook voor de vele honden in de wacht voor opvang die ik graag zou willen helpen als het doorstroomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer voor Tommie maar we duimen weer verder dan. Komt goed. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen