woensdag 22 januari 2014

update

Raphael speelde het klaar om met zijn achterpoot de schouderwond telkens open te krabben en heeft nu een jasje om. Hij vindt het een straf maar de wond heelt nu voorspoedig.
Sanne heeft nu regelmatig de kap af en kan zich dan even goed poetsen. Het huisbezoek was positief en ze wordt zaterdag gehaald. Zondag komt er al weer een nieuw hondje die nog niet bij haar opvanggezin terecht kan wegens vakantie.
Gister waren mijn ouders hier en hebben met Raphael en Sereno gelopen. Na bijna 9 maanden is Sereno zo ver dat hij zonder blaffen los op ze af loopt en naast snoep aannemen zich ook laat aanlijnen. Hij gaat dan heel blij mee wandelen dat is geen probleem. Het is bij hem het bezoek aan huis wat nog heel eng is. Maar het blijft nog altijd vooruit gaan en daar ben ik blij om.
Verder waren buren verderop aan het opruimen dus nog een megagrote hondenmand en een kattebak. Ik ruim ook op dus tot ontsteltenis van Marius ging dochterlief blij met wat spullen van mij naar huis. Goede deal toch :)

3 opmerkingen:

  1. Fijn dat het voor Sanne echt rond is. En ach: vroeger WAS er alleen maar ruilhandel Maureen - maakt het leuk. Hoop dat Raffa snel het jasje weer uit kan. Bij Shiva alles genezen nu en die krijgt morgen de vuurdoop op haar annex mijn nieuwe woonplek want dan gaan we difinitief over. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wout, ik ken je wel niet, maar toch ook wel weer een beetje door je posts. Ik wens je veel plezier op je nieuwe stek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt Adri - ik jou ook niet maar wie weet lopen we elkaar es tegen het lijf bij Maureen - mijn vorige adoptiedame Goya kwam bij haar weg (naam past wel niet helemaal maar vond hem mooi omdat ze uit Spanje kwam)..Groet Wout

    BeantwoordenVerwijderen