zondag 23 december 2012

zondagupdate

Ziera had vanochtend bezoek en hoewel ze het een superlief hondje vonden realiseerden ze dat het geen match was met hun wandelpatroon en met hun zeer oude hond die door artrose nauwelijks meer kan lopen. We zoeken gewoon verder voor Ziera, die van dit alles niets weet en nu heerlijk naast me met Blacky aan het stoeien is.

Dan voor de Droopy fans. Geen mooie foto maar dit manneke doet zijn best en komt duidelijk weer aan. 1e kerstdag ga ik hem weer wegen. Geen mandje onder de kerstboom want verkassen dat zit er voorlopig nog niet in maar hij krabbelt gelukkig weer op. Ik had hem verwend toen de andere honden wat te kluiven kregen en dat maakt wel weer dat hij diaree heeft maar hij eet goed en komt aan. Ik ben zijn medicatie aan het afbouwen en dan moet hij het na de kerst zelfstandig gaan doen.

Ook voor Luca zal er waarschijnlijk geen mandje onder de kerstboom zijn want er lopen geen reacties voor hem en het wordt nu erg kort dag dan. Maar we adverteren wel door want je ziet toch steeds weer de reacties binnen druppelen en er hoeft er maar 1 de juiste te zijn.

1 opmerking:

  1. Jammer dat de mandjes elders (even) leeg blijven. Maar ach....dan toch gezellig met z'n allen bij jou onder de boom Maureen. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen