woensdag 19 december 2012

Mensen wat zijn jullie toch lief!

De duurste maand van het jaar en dan ook nog eens crisis. Iedereen let terecht op zijn centjes. Begrijpelijk.
En dan blijk ik omringt door zo ontzettend veel lieve mensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Begin deze maand gaf Anne-Marie al wat geld voor de hondjes en vandaag kreeg ik tot mijn blijdschap van de adoptante van Wisker (2011) ook wat geld ter ondersteuning van Droopy. Uiteraard is opvangen mijn eigen keuze maar door dit steuntje in de rug kan ik naast wat ik zelf betaal uiteraard, Droopy het beste geven aan voer en aan toevoegingen zoals pre en probiotica en colostrum therapie poeder, etc. Ontzettend bedankt dat jullie helpen om hem te steunen. Hij verdient het deze kans te krijgen en heeft die door jullie gekregen. Zo is het echt iets van ons samen want ook al jullie medeleven en het meedenken van mensen via reacties en via de mail en via een klein forum doet me zo ontzettend goed. Droopy heeft iets bij mij geraakt en naar blijkt niet alleen bij mij.
Dan waren laatst Dirkje en Michiel hier om te zien hoe superveel Blacky en Chatet al geleerd hebben. Ze brachten een grote zak voer waar Luca en Ziera nu van smullen en een kleine zak voor Blacky en Chatet. En ook nog lekkers wat meteen geopend is want ook dat was op en het gaat er hier snel doorheen.

En vandaag de deurbel en een spannend pakje. Ditmaal van de adoptanten van Zinnia met alweer nieuwe voorraad lekkers voor de honden. Meteen mooi want allemaal dingen die op waren zoals een groot pak munchistaafjes. En lamsstaafjes wat weer gezonder is voor Droopy zijn darmen op dit moment. Wat vast niet goed is voor mij(n lijn) zijn de blauwe zakjes voorin. Herman zijn overheerlijke haverchocokoeken..... ik heb er meteen eentje opgegeten want ohhh die zijn echt zo ontzettend lekker!!!!! Ik ben al blij als mijn hondjes verwend worden maar zulke heerlijke koeken sla ik niet af natuurlijk.Wat een verrassing!!!

3 opmerkingen:

 1. Nog even geduld Maureen: ik hou het vanaf nu nog bij 1 adoptiehond dus ik heb een aantal manden en kleine bench over - kom ik van het voorjaar wel brengen samen met Shiva. Groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super aanbod Wout. Een extra kleine bench kan ik zeker goed gebruiken. En het lijkt me gezellig om Shiva eens in het echt te zien. En jou natuurlijk ook weer:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag het recept van die koeken........mmmmm

  Adri

  BeantwoordenVerwijderen