zaterdag 22 december 2012

Het is echt kerst!

Chatet is er beduusd van.

Dit kereltje kende geen eens fatsoenlijk hondenvoer, laat staan snoep. Hij kende geen halsband of speeltjes. Zoveel dingen voor honden hebben Chatet en Blacky in hun hele leven nog niet bij elkaar gezien.

Een indrukwekkende doos werd rond etenstijd bezorgd en blijkt een megagrote verrassing van de adoptanten van Jazzmin te zijn. Al jaren verrassen ze mij en de hondjes en de asielen in Spanje regelmatig met halsbanden en lijnen, koekjes en kauwies maar dit keer was het echt een megadoos waarachter de postbezorger helemaal verdween. Erin zaten koekjes (er gaan hier al gauw 2 pakjes per week doorheen als avond snoep en als ze even in de bench moeten tussendoor), extra lekker snoep (handig bij bv kennismaking of om hondjes aan de lijn te leren lopen), luxe kerstkoekjes (genoeg om elke hond ruimschoots te verwennen met kerst), kauwies (diverse soorten, ook zachtere om hondjes als Chatet en Blacky te leren kauwen), poepzakjes (lach er maar om maar ik ben een grootverbruiker. Denk eens in wat alleen al Droopy met 6-7 maaltijden per dag produceert), onderleggers, nieuwe water/voerbakken, kleedjes/kussenhoesjes opdat ik opvanghonden ook steeds weer een kleedje voor de geur roedel kan meegeven als ze weggaan. Er waren halsbanden, nekkraag (voor als ze niet aan een wond mogen zitten), speeltjes, en nog veel en veel meer, zelfs aan de vogeltjes is gedacht.
Het was super netjes ingepakt en toen ik het terug in de doos wilde leggen om het even opzij te zetten kreeg ik niet eens alles terug er in. Dus maar de kerstsnoepjes vast op de aanrecht klaar gezet voor de kerst en wat andere zaken eruit die ik al direct kan gebruiken zoals handige reflectiehalsbanden die Ziera en Luca prachtig staan.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk toch....om zo een beetje te feesten met de doggies Maureen. Hoe weinig (in dit geval dan wat meer) gelukkig kan maken. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet ervan. Jullie hebben het zo verdient!
    Ik wens jullie ook een geweldige kerst en een heel gelukkig en gezond 2013, dat alle hondjes maar een gouden mandje mogen krijgen!!

    Liefs Nathasja

    BeantwoordenVerwijderen