zaterdag 8 december 2012

Hoopvol het weekend in

Hoewel schonkiebonkie zonder jasje nog steeds zijn botjes zichtbaar heeft uit steken is er goed nieuws. Zijn ontlasting verbeterd en het eerste succesje is er!
Droopy weegt namelijk 12 kilo. (was 11 kilo). We gaan ons best doen voor die andere 5 kilo en natuurlijk voor een nog betere ontlasting.
Buiten is het koud en de sneeuw is verijst en de meeste honden vinden het niet meer leuk omdat het pijnlijk aan de poten is. Na een week stilte waren er inene 2 reacties. Helaas niet geschikt maar het is super als het weer gaat lopen. De advertenties zijn weer gezet en we gaan met goede moed het weekend in. Als men in Nederland ondanks de crisis zoveel geld kan uitgeven aan Sinterklaas kadootjes dan moet men toch ook een hond kunnen aanschaffen en onderhouden. Duimen maar dat door de leuke sneeuwfoto's er mensen voor de opvangwoefjes hier zullen vallen en er mensen gaan mailen die passende huisjes kunnen bieden.

1 opmerking:

  1. De kerstgedachte werkt wellicht meer op de mensen dan sinterklaas Maureen - ik duim weer mee voor plekkies. Wie weet neemt de arrenslee er een paar van je mee (heei dat rijmt...Sint) Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen