maandag 24 december 2012

De kerstman is geweest

Vandaag bezoek. Volgens mij denken de honden hier dat Floris de kerstman is; ze heten hem in ieder geval altijd van harte welkom. Floris en Marianne weten dat hier honden zitten die gewoon extra bang zijn met Oud en Nieuw en proberen er samen met Willy een vriend die hier in het verleden ook wel is geweest er voor te zorgen dat de honden hier wat te kauwen en knagen hebben aan het einde van het jaar. Ook dit jaar weer. Mede dus door Willy die bij Sar Petfood werkt en samen hebben ze dit jaar een heel kerstpakket voor de hondjes hier gekocht. Willy zijn bazen vonden dit zo een leuk idee dat ze het pakket nog verder hebben aangevuld. Aangezien we nu al geknal hebben is dit zo fijn. Als je aan het knagen bent dan hoor je het allemaal niet zo en bovendien is knagen voor honden  geruststellend waardoor ze er beter mee om kunnen gaan.
Vandaag kregen ze alvast een voorproefje want er zat ook productieafval bij om op te oefenen. Zelfs Chatet en Blacky die hier in opvang hebben moeten leren kauwen want dat kenden ze niet, die hadden hier geen enkel probleem mee. In tegendeel; Blacky jat gewoon een heel varkentje :)

Verder hadden ze een heerlijk dik jasje mee van hun overleden hondje. Ik heb wel wat kleine jasjes maar nu in ene voor meerdere kleine hondjes het nodig gehad en allemaal ongeveer dezelfde maat dus ja dan kon ik ze niet allemaal tegelijk van een jasje voorzien. Ik ben erg blij met een extra jasje. Chatet heeft een zeer dichte vacht en het niet nodig maar zijn broertje Blacky die ook mager was heeft nog een dun vachtje en dan met die sneeuw laatst en de gure wind had hij eigenlijk ook nood aan een jasje. Nou zo te zien heeft hij die hier nu klaarliggen.
Chatet zette ondertussen zijn charmes in. Dat kan hij goed en het resultaat is dat Floris en Marianne nu serieus gaan nadenken of ze er misschien toch weer een klein hondje bij zullen nemen. Duimen maar voor Chatet. 

1 opmerking:

  1. Ach...wat maakt het uit of het een (nep)kerstman is...als de spulletjes meer lekker warm zitten EN smaken he Maureren? Kerstgroetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen