vrijdag 19 september 2014

Voor een zwak moment

In mijn vriezer een doosje met een dikke appeltaart punt die mijn moeder gebakken had met een sticker erop "voor een zwak moment"

Pelle terug met een geestelijke klap erbij en nu ook nog bericht dat Chester zoek is. Hij moest herplaatst en zou direct doorgeplaatst naar mensen in Limburg en is daar uit angst ontsnapt uit de tuin. Vreselijk weer. Het is een vrolijk hondje maar ja hij zal niet begrijpen waar hij nu weer was. Wat zal hij zich eenzaam en ontredderd voelen. Ze zijn hem al uren aan het zoeken is het bericht. Bah ik voel me nu zo schuldig omdat ik had aangegeven dat ik nu hem nog niet kan hebben maar pas na de open dag van 4 oktober en dat de stichting naar een oplossing moest zoeken.

Die dikke taartpunt is nu op.

2 opmerkingen:

 1. Kop op Maureen: jij bent weer effe de baas voor Pelle en die is dus terug op een vertrouwde en veilige plek. En Chester loopt vast lieve mensen tegen het lijf die zich over hem zullen ontfermen en weer thuis bezorgen. Ik zou zeggen: morgen maar effe taartshoppen bij de HEMA meid. Maar dan als traktatie voor goed nieuws? Groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verbijsterend van Pelle, ik heb er geen woorden voor.
  Komkommers mogen ook al niet krom meer zijn en nu moeten honden ook al rechte poten hebben?

  En nu dan Chester, we kunnen alleen maar hopen dat hij snel besluit zich te laten helpen en weer snel veilig is.

  Sterkte voor jou, hopelijk hoef je je snel geen zorgen meer te maken.
  Groetjes uit Hongarije.

  BeantwoordenVerwijderen