zaterdag 27 september 2014

nog meer kindertest

Alma is geen hond die met kinderen zal spelen en ze vond het kindje best spannend al zou ze in de grote opvang ook een kind van 5 jaar mee hebben gemaakt. Maar dat is al weer maanden terug. Ze is in mijn ogen niet geschikt als kindergezinshond en viel daarom definitief af om mee te gaan naar de open dag dat is gewoon veel te spannend voor haar. Maar op zich zullen bezoekende kinderen niet een probleem hoeven te zijn mits goed begeleid.

Job was er echter zo vandoor op de geluiden van het kindje en Laika wantrouwde het ook zeer en moest ik echt begeleiden. Daarom die twee niet gefilmd verder. Job zal een kindje niets doen maar Laika zie ik liever niet teveel met kinderen in aanraking al zal af en toe een bezoekend kindje wel kunnen. Maar Laika moet wel echt in ervaren handen die zo een getraumatiseerd hondje willen doen opbloeien. Ik had een reactie voor Laika maar in de drukke binnenstad van Gouda op een bovenwoning bij iemand met weinig ervaring. Dus hem op een makkelijke goed gesocialiseerde hond van deze stichting gewezen. 

1 opmerking:

  1. Je hebt er genoeg kijk op Maureen dus je zal vast wel eea. sturen voor de juiste mandjes. Wel een gezellig knuffelboel met al die lieverds zo. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen