zaterdag 20 september 2014

je zal maar herder zijn

Dan moet je wel de roedel bijeen hebben en dat is lastig als de ene appels raapt en de andere takken zaagt en weer een ander heen en weer loopt. Dan moet jij ook steeds heen en weer lopen.

Vandaag waren mijn ouders er. Eerst een lange wandeling met Hachiko en Pelle. Pelle was even in dubio maar heeft voorheen ook wel met ze gewandeld en het is wel goed dat hij blijft leren ook in andere handen te komen want hij is sinds zijn terugkomst erg op mij gericht wat begrijpelijk is. Hij keek op de oprit echt even zo van moet ik hier nu weer weg en was gewoon opgelucht toen de auto voorbij gelopen werd en heeft vervolgens blij meegelopen. Ook Hachiko was zoals verwacht probleemloos geweest.
Toen ging mijn moeder appels rapen en peren plukken terwijl mijn vader takken van de catalpa verwijderde. Ook Alma scharrelt graag gezellig mee. Onbegrijpelijk dat ze nog 0 reacties heeft gehad: het is zo een gezellige en eigenlijk vrij makkelijke hond.
Niet alleen Hachiko hield trouwens de boel goed in de gaten. Rabarber moest er ook geplukt. Maar ja er is altijd baas boven baas.
Job ziet er al zoveel beter uit. En Laika durft nu na een paar keer mijn ouders ontmoet te hebben er gewoon tussen te zitten
Hachiko kon het goed vinden met de baas
Alma komt ook graag een knuffel halen

2 opmerkingen:

  1. Zozo....das een hoop geboeldel met de roedel. En effe wat afleding met ouders-groente-fruit etc. Krijg er haast honger van. Zou perentaart OOK kunnen door je moeder? Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastische, Dat ziet er hoopvol uit.

    BeantwoordenVerwijderen