zaterdag 27 september 2014

even voorstellen: 2e kans hondje Notusme

Gewoon een bruintje als zovelen. Er zijn foto's van 4,5 jaar geleden in het asiel, maar hoe lang je echt in het asiel zat weet niemand. Tussen de 650 honden viel je niet op. Je hebt nu een nieuwe naam: Notusme, verbastering van het engelse “Notice me” oftewel “merk mij op”.
Al die jaren heb je de moed nooit opgegeven. Altijd knuffelig en altijd blij met de schaarse aandacht die je in het asiel kreeg. Toen we aanhankelijke hondjes zochten voor de open dag die gek op mensen zijn, was de keuze niet moeilijk. Jij zult je daar wel vermaken. Misschien als mensen je zullen ontmoeten dat ze zouden zien dat karakter belangrijker is dan een kennelijk saaie look. En dan zullen zien hoe bijzonder je eigenlijk bent!
Notusme, een inmiddels 8 jaar oud reutje. Een klein middelmaat mixje van ongeveer 41cm. Lief en zo een blije knuffel! Noot vindt het spannend om te wandelen maar kijkt in adoratie naar je op zo van “als we maar samen zijn dan durf ik alles hoor opvangvrouwtje!” en naar verwachting zal hij met opbouw (en wat afvallen) zeker ook lange wandelingen prima aankunnen. Het is misschien een wat ouder hondje die een zwaar asielleven achter de rug heeft maar Nootje is zeker nog wel van plan om er nog wel 7 jaar aan te plakken bij gezellige baasjes. Misschien bij u?

2 opmerkingen:

  1. Noot kraakt hem wel voor dat gouden mandje. Wat een knuf zeg. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nootje kan zoveel blijheid brengen, ondanks zijn 8 jaar. Mijn Tommy zal nu ook zo'n 8 jaar zijn, maar is nog even lenig en snel een pup!
    En zooooo dankbaar voor alles.

    BeantwoordenVerwijderen