zondag 21 september 2014

Hoe gaat het met Tommie

Al vanaf pup in het asiel en vorig jaar na jaren wachten mocht hij naar Nederland. Tommie was 1 van de 2e kans hondjes op de Open Dag 4 oktober bij Glas Diergeneeskunde te Diever.
Hij deed zijn best en 7 uur lang knuffelde hij met mensen en kinderen. Helaas leverde het hem niet direct een gouden mandje op maar wel bleef hij in ieders hart die hem ontmoet had. Enkele maanden later vond hij zijn gouden mandje bij Emmy.
Onlangs mocht hij met de familie en met zijn vriendje Balou naar het strand. Wat heeft hij genoten!
 
Ook dit keer komen er weer 2e kans hondjes waaronder zijn kennelmaatje Pucky (krijgt hier nieuwe naam) die al 8 jaar is en al zeker 4,5 jaar in het asiel zit en ondanks die lange tijd asiel nog altijd kwispelt en enthousiast is bij de schaarse menselijke aandacht die hij krijgt.

Dank aan Glas Diergeneeskunde voor de uitnodiging voor de Open dag op 4 oktober. Dank aan Yvonne van SCF/AIN om alles praktisch te regelen wat veel meer tijd en overleg kost dan mensen misschien beseffen. Dank aan Hilly die ondanks haar vliegangst in het vliegtuig is gestapt om ze te halen. Dank aan Peter Koekebakker in Spanje die op zijn beste verkoopdag van zijn werk vrij neemt en de honden naar de luchthaven heeft gebracht. Dank aan Michiel en Dirkje, altijd maar weer bereid om ze van de luchthaven te halen en hierheen te brengen. Dank aan Chantal en haar schoonouders om een aantal opvanghonden van me over te nemen omdat het hier niet doorgestroomd is. En dank aan adoptanten zoals Emmy die maken dat je ondanks de ongelooflijke drukte die me wacht ik weer helemaal zin heb in de komende 2 drukke weken omdat het zo ontzettend veel teruggeeft. We gaan ervoor!

1 opmerking:

  1. Vier voor dier. Heerlijk om te zien zo Tommie. En we duimen voor de nieuwelingen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen