vrijdag 19 september 2014

Pelle is terug

Mevrouw bracht vandaag Pelle terug. Hij was blij om me weer te zien maar veel onrust in het kereltje. Hij moet echt bijkomen. Mevrouw zag er verslagen uit en wat ik begrijp waren de kinderen boos en verdrietig. Begrijpelijk want hoe wil je je kinderen de boodschap verkopen dat het karakter superlief en goed is maar dat de pootjes krommer waren dan verwacht en dat hij daarom niet mag blijven van meneer.
Mijn zorg is echter niet het gezin maar Pelle die ik juist wilde beschermen en die nu weer in een situatie zat waar ie niet gewenst was. Logisch dat hij het niet meer snapt. Ik ook niet.Ik voel me zo schuldig. Waarom nu juist bij deze schat?

3 opmerkingen:

  1. Maureen, ik ben zo iemand niet nooit reageert, maar trouw altijd je blog volgt. Ik sta werkelijk versteld. Zie je het al gebeuren? Ik heb een kind geadopteerd maar wil het weer terugbrengen want het kijkt een beetje scheel. Maar goed, ik ken de deze mensen niet en zal ze niet veroordelen. Vr Groet, Bert (kennis van Wout)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kop op Maureen...we gaan ons bezig houden met Pelle en niet bij wie hij was - die redden zichzelf maar. Geef hem wat lekkers en leuke speeltjes en heel veel knuffels. We gaan opnieuw duimen en poetsen de etalage weer op. Aaitjes/groetjews, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Scheve pootjes, is dát alles, is meneer dan zo perfect... ?) Gaat het uiteindelijk niet om het karakter..... Sneu voor Pelle, maar lieverd, ze verdienen je niet....Snel weer bijkomen dus bij je vriendjes en wachten op mensen die je wél op waarde weten te schatten. xxx

    BeantwoordenVerwijderen