donderdag 11 september 2014

Haly lijnacceptatie training

Film is nog ergens van het weekend. Helaas ging het deze dag heel slecht. Het moet immers geen "sleuren" zijn maar aanmoediging om bij druk op de lijn zelf voorwaarts te gaan. Maar voor de baasjes kan het wel een beeld geven waar Haly nu staat.
Dit filmpje is van gister en Haly deed het een stuk beter maar nu heb ik grotendeels over hem heen gefilmd en is het beeld schokkerig omdat ik zonder stok liep.
Qua lijn acceptatie ben ik niet ontevreden waar ik ben maar duidelijk zal zijn dat hij qua socialisatie op de grote wereld er nog lang niet is.Ik hoop toch dat ik hem als hij zondag naar huis ga een beetje een basis mee heb gegeven. Hij heeft in ieder geval direct herstel en gewoon vertrouwen in mij en dat vertrouwen is belangrijk. Ik ben blij dat ik daar de eerste week in geinvesteerd heb en toen verder niets met hem heb gedaan.

1 opmerking:

  1. Aan zijn koppie/ogen te zien lijkt hij WEL na te denken als de lijn tevoorschijn komt en is de wil er wel om te leren.
    Hopelijk blijft het geduld op de andere plek ook aanwezig om zo met hem te oefenen en dan komt het wel goed. Aaitjes en groejtes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen