maandag 29 september 2014

even voorstellen: 2e kans hondje Sissi


Sissi is een grappig 28cm klein mixdametje. Ze is leuk en dat vindt ze zelf ook.
Ze staat graag in het middelpunt van de belangstelling en springt gewoon bij je op schoot en wil eigenlijk liefst dag en nacht bij je zijn. We zoeken een plekje enerzijds waar ze veel mag zoals op schoot en op bed, maar waar men anderzijds wel in staat is dit meisje consequent te benaderen en ook te leren dat nee nee is.
Sissi vindt kindjes gezellig maar vanwege haar kwetsbaarheid (ze weegt nog geen 4 kilo) en haar eigen willetje (zonder verder dominant of vervelend te zijn) plaatsen we haar liever niet in een gezin met jonge kinderen. Sissi is 1 jaar oud. Gezellig, vrolijk en speels. Loopt al goed aan de lijn maar moet nog wat wennen aan verkeer. Sissi lijkt op een boomertje of een poedelmixje. Ze heeft een zachte vacht die grotendeels geschoren is. Een parmantig schatje dat jou met haar kraaloogjes opgewekt aan kijkt en haar staartje met slagroomtoefje aan de punt volop laat kwispelen. Actief hondje dat meer nodig heeft dan een blokje om.

1 opmerking:

  1. Hellep...m'n bandana zakt af. Ach...als m'n haar maar goed zit niewaar? Wat een dot is dit toch. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen