maandag 29 september 2014

even voorstellen: Diever en Peter

Met zijn nestgenootjes gedumpt bij een supermarkt in een doos. Daar groeiden ze op met de doos als veilige thuishaven. Ze kregen voer en drinken maar een opvangplek was er niet en het asiel zat vol. Gelukkig zijn ze met hulp van Gaia Dogs gered en reisklaar gemaakt en zo is kleine Diever naar Nederland gekomen. Zijn naam dankt Diever aan het feit dat hij op de open dag bij Glas diergeneeskunde te Diever te ontmoeten zal zijn als 2e kans hondje.
Diever is met 35cm niet zo groot en wordt naar verwachting een kleine middelmaat. Hij is ongeveer 4 maanden oud. Een zachtaardig aanhankelijk pupje. Hij is speels en vrolijk. 
 
Een creme van een hondje, letterlijk en figuurlijk. Peter is een leuke jonge pup van 4-5 maanden oud. Hij is nu ongeveer 40cm en zal nog wat groeien maar wel een middelmaat blijven. Het is een soort jachthondje zoals een breton spanieltje en heeft ook een kort staartje. Een actieve pup die als volwassen hond goed beweging nodig zal moeten hebben. Peter is speels en aanhankelijk. 
Hier de beide op film toen ze net aangekomen waren vanuit Griekenland:

Inmiddels zitten beide hondjes in opvang bij Chantal die voor Glas werkt en mij helpt omdat ik niet alles kan opvangen nu. Volgens mij vermaken Peter Diever zich daar prima.

1 opmerking:

  1. Je hebt het er natuurlijk druk mee Maureen maar wat een knuffel(s)dagen opeens. Ze zien er -allemaal- uit om op te vreten gewoon. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen