zondag 25 mei 2014

zonnige zondag

Vandaag hebben de opvanghonden allemaal lekker gewandeld. Tino even lekker zonder die kap laten lopen. Dat vond hij fijn. Tessa gefilmd tijdens het wandelen. Mijn ouders hadden Sereno en Sara mee voor de lange wandeling. Rizas helaas maar kort langs de vaart want het was al te warm om nog te gaan fietsen.
Verder planten opgepot. Ondertussen blijk ik een nieuw tuinhulpje te hebben. Schep gered en je draait je om en ze loopt met potje. Oude bal van opa Gizmo gegeven maar ja die werd afgepakt door Rizas. Dus maar even lekker gespeeld met de dames.
Ik moet wel op Tessa letten want later in huis pikte ze een mes van de aanrecht. En dan pak ik uiteraard niet mijn camera maar het mes. 
Tessa is echt een schatje. Vrolijk, speels, sociaal in de roedel en heerlijk knuffelig. Alleen naar mijn ouders durfde ze niet toe. Dan is ze nog intens verlegen, zelfs bang. Vreemd als je bedenkt hoe makkelijk ze verder gister door de mensendrukte in het winkelcentrum liep. Maar op haar openheid naar bezoek heeft ze echt een groot socialisatie gat. Mogelijk wat naars meegemaakt? Maar ze is jong en wil graag dus ze komt er wel.

1 opmerking:

  1. Wat een ups en downs in het weer he? zo bakken in de zon - zo met een roeiboot ronddobberen met uitlaten. Enne: Tessa had je vader destijds prima mee kunnen helpen met bakken bouwen zo te zien. Wat een schat. Aaitje/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen