zaterdag 31 mei 2014

einde van de maand

Teleurstellend is dat er deze maand geen enkele hond geplaatst is. Maar we zullen het maar positief bekijken; er is ook geen enkele hond teruggekomen van plaatsing en dat hoop ik natuurlijk zo te houden.

Vandaag even geen hondendingen maar de deur uit gegaan naar Bovensmilde waar een open dag was van de moestuinen daar. In het eerste stuk is een soort algemene pluktuin en daar was een stuk "verwilderd" want daar zou nog een tuinhuisje of zoiets komen. Er was geen echt pad meer maar ik mocht er zo doorheen zei de mevrouw. Kijk dat maakt het kind in mij wakker dus ik lekker door de jungle van vingerhoedskruid, ooievaarsbekken, smeerwortel en klaprozen. Ergens in de beplanting stond nog een bankje. Heerlijk rustig gezeten. Zalig!
Verder altijd leuk om in het zonnetje rond te scharrelen langs de moestuintjes. Met wat mensen te praten en idee├źn en tips te krijgen. Bij een tuinhuisje nog wat kruiden en goudbloemen gekocht van wat kinderen. Verder was een mevrouw bij het begin stuk de aardbeien aan het uitdunnen en als je dan argeloos verteld dat je zelf net met een moestuintje in bent begonnen krijg je heel lief het mee want anders ging het toch op de composthoop. Wel spannend of ze nog aanslaan maar ik heb ze geplant en een gieter water gegeven en zal ze liefdevol toespreken.

En dan op naar Juni. Er is een reactie voor Sara binnengekomen. Het zou toch eens zo maar kunnen. Heel spannend. Ze zijn verliefd maar ook wel doordrongen van de verantwoording dat ze in het begin heel goed moeten opletten dat ze niet kan weglopen. Maar het klinkt super goed. Een leuk boerenfoksje als maatje en weinig alleen zijn. Duimen maar voor Sara!

1 opmerking:

  1. Je ziet het Maureen...effe zelf bijtanken op een bankje en hoppa....misschien al het eerste Juni mandje.We duimen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen