zaterdag 24 mei 2014

Voor Rizas zoeken we verder

Alle informatie van de geïnteresseerde voor Rizas is naast elkaar gelegd. Duidelijk is dat er gewoon nog teveel in huis geklust wordt om Rizas een stabiele thuis situatie te bieden. Dat er verder nog de nodige veranderingen zullen komen als katten erbij en een nieuwe keuken. Dat daarnaast de directe wandelomgeving gewoon niet ideaal is en uitnodigt om uit te vallen aan de lijn. Over 2 maanden zal het ongetwijfeld geschikt zijn voor een makkelijk hondje maar de vraag is ook of het in de toekomst geschikt zal zijn voor Rizas die daar waarschijnlijk nergens eens los kan lopen.
Al met al wil de stichting met Rizas geen risico lopen. En dat waardeer ik want je wilt haar niet terug met een terugval in haar gedrag. Het huisbezoek is uitgesteld tot meneer helemaal gesetteld is in zijn nieuwe huis en de situatie met betrekking tot een hond beter beoordeeld kan worden. Hopelijk kan er dan een ander geschikter hondje een huisje vinden bij meneer. Rizas was ook verder niet gereserveerd en staat nog gewoon ter adoptie dus duimen maar weer voor andere geschikte reacties.
Ze heeft haar rugzakje en kan niet overal geplaatst hoe leuk ze er ook uit ziet maar op de juiste plek heeft men een zalig knuffel en wandelmaatje aan haar. 

1 opmerking:

  1. Jammer voor Rizas - maar toch beter om dan inderdaad even te wachten tot een betere optie zich aandient opdat hij zich echt thuis voelt. We duimen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen