dinsdag 13 mei 2014

droog?

Volgens de weersverwachting zou het vandaag droog zijn...
Het was overwegend droog met af en toe een bui. Laten we het daar maar op houden.
De harde wind waaide de bestrating droog. Maar het doornatte gras was zelfs voor de diehards niet meer zo aantrekkelijk.
Sara zoekt het hoger op.
Rizas uitdagen
Sara uitdagen
ten aanval
Wat kunnen ze heerlijk stoeien. Sara zal Rizas wel gaan missen.
Voor Sara is er trouwens vanavond een reactie gekomen. Geen informatie, enkel de vraag hoe ze met katten is en die is ze niet gewend dus geen idee of het wat zal worden maar het is heel leuk dat er een reactie voor Sara is na al die tijd stilte.
Verder wordt Tino waarschijnlijk morgen op een Roemeense adoptiehonden site gezet en verder extra gedeeld in groepen op facebook wat geweldig is al die hulp. Het is dat je de nietjes kunt voelen want de wonden zelf daar is gelukkig niets meer van te zien.
Voor Sereno is het al een tijd lang stil. Ik adverteer hem nu met een andere tekst. Die is duidelijker maar ook confronterender. Het zal afschrikken maar ik heb immers nu steeds reacties gehad die meest niet eens in de buurt kwamen van wat hij zocht. Nu wordt misschien wel de tekst gelezen en de hoop is dat als er dan een reactie komt dat het ook geschikt zal zijn want op de juiste plek heb je hier een zalige hond aan die ontzettend veel geeft.

Update: helaas geen match voor Sara. Opwelling omdat haar kopje aansprak maar ik ben wel blij dat haar nieuwe foto's dus aanspreken. Op naar de volgende reactie voor Sara. Het moet toch deze maand eens gaan lukken voor haar. 

1 opmerking:

  1. Inderdaad....sompenat op de grasvelden. Mare: na regen komst zonneschijn dus later deze week weer echt lekker wandelen en....wie weet Maureen....komt er een gouden mandje (of meerdere) voorbij. Aaitjes.groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen