vrijdag 30 mei 2014

Tessa los

Met Tessa vanavond even langs dierenarts om haar hechtingen van de sterilisatie te laten verwijderen. Ze liet het braaf toe en nam de snoepjes van de assistente graag aan. Die snoepjes waren trouwens gewoon voer wat ik mee kreeg. Mensen die net hun hondje in hadden laten slapen en net een nieuwe zak RC mobility voer hadden aangebroken. Ze hadden de dierenarts gevraagd of ze er nog iemand blij mee konden maken en die wisten wel iemand. Ik kreeg het mee voor de opvanghonden. Ik heb Kluns nog in de wacht staan die wat mankig loopt maar het is voor heel veel honden wel goed voer dus het komt wel op voor mijn opvanghonden. Ik ben er erg blij mee. Ook nog een oud mandje wat ik weer kan gebruiken om mee te geven als een opvanghond weg gaat.

Tessa was zo braaf geweest bij het verwijderen van de hechtingen die soms naar vast zaten en ook zo braaf in de auto gesprongen dus nog even door gereden naar achter en een stuk op fietspad gelopen als beloning. Ze liep zo goed mee dus lijn laten vallen en af en toe snoepje. Geen probleem zoals ik al dacht dus lijn er helemaal af en vrolijk vrij geroepen. Voor ik mijn filmcamera kon pakken was ze al de greppel in gedoken het water in. Kennelijk betekent "vrij"voor haar het water induiken. Dus tja enkel staartje op de film als je heel goed kijkt tenminste.

Na veel overredingskracht kwam ze toch ook op gegeven moment op het droge. Dus toch nog even een natte maar blije Tessa kunnen filmen in het avondzonnetje.

1 opmerking:

  1. Alles weer voer en ei dus - lekker genieten Tessa. Aaitjes en grotejs, Wout

    BeantwoordenVerwijderen