zondag 11 mei 2014

met Tino gaat het goed

Tino heeft afgelopen nacht op de slaapkamer gelegen opdat ik hem in de nacht kon checken. Ik had al wat Puur Trauma druppels steeds gegeven omdat zijn poot wat dikker was maar dat bleef goed gedurende de nacht.
Verder geef ik hem pijnstilling. Hij loopt verder gewoon rond en kwispelt ook, maar komt regelmatig met de kap vast te staan. Maar die moet echt even om voor zijn bestwil. Sereno wilde net met hem spelen, niet echt de bedoeling. Ik hoop echt dat er reacties gaan komen maar het is stil. Buiten is het vreselijk noodweer en alle straatjes en grond staat nat van het regenwater wat niet weg kan zo snel.

Goede nieuws is trouwens dat Tino op de weegschaal gister 19,7 kilo woog. Drie kilo eraf in drie maanden tijd. Dat is supernetjes. Hij heeft een dikke vacht dus het is wat lastiger te voelen maar zijn ribben zijn nu weer normaal te voelen. Zijn taille mag iets ranker en zijn buik strakker maar dat heeft waarschijnlijk ook met spierontwikkeling te maken en komt vanzelf wel goed als zijn baasjes elke dag een lekkere wandeling met hem maken. Hij hoeft in ieder geval geen lightbrokken meer en kan weer gewoon alles (met mate) eten. 

1 opmerking:

  1. Komt wel weer goed Maureen - misschien heeft ie ook wat bijgeleerd door dit voorval. En inderdaad....hier ook met de laarzen aan hond uitlaten - wat te droog was in April is nu te nat in Mei. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen