donderdag 27 maart 2014

voorzichtige benchtraining Max

Voor Max een grote bench neergezet. Kleed en speeltjes erin en vervolgens met heel veel moeite Plien er uit gekregen die de bench geweldig vindt. Max liet zich er rustig in leiden. Ik gaf hem een runderoor maar die liet hij al snel links liggen. Dan gewoon maar wat brokjes strooien maar dat gaf meteen de aandacht van veel honden die ook wel wat lusten....
Uiteindelijk lag hij lekker rustig in de bench met zijn kong. Hem er toen uitlaten want het gaat nog even niet op de duur maar gewoon op de positieve associatie met een bench.

Toen ik de deur weer open deed liep hij met kong en al naar buiten. Niet voor lang want al snel zag ik de kong in een ander bekkie :)
Plien mag zaterdagochtend naar huis. Daar is ze wel aan toe.
Dan aan de slag met Pleun die nog veel ups en downs heeft. Pleun had een leuke reactie maar helaas iemand die niet de financie├źn heeft voor een 2e hond en tja een hond kost nu eenmaal veel geld dus dan is het niet verstandig. Zoals altijd hoop ik weer dat het komend weekend storm gaat lopen en er nog meer opvangertjes hier binnenkort naar een eigen mandje mogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten