woensdag 19 maart 2014

gaat het weer lopen?

Rizas had vandaag eindelijk een reactie. Helaas geen informatie en het emailadres klopte niet. Tja dan houdt het op. Jammer. Wie weet reageren ze nog een keer. Ook Sara had een reactie. De mensen hadden haar tekst gelezen en dachten al ze is niet geschikt en reageerden toch. Maar het zou betekenen dat Sara in precies een zelfde situatie zou worden terug geplaatst waar ze eerder niet gelukkig was dus dat doen we niet. Gister had Sereno ook een reactie maar ja die hadden zijn tekst niet gelezen. Toch lijkt het weer te gaan lopen en dat is fijn.
Vandaag lekker met Raphael gefietst. Dirkje en Michiel waren hier in de buurt op huisbezoek geweest voor Ellio en dat was helemaal goed gelukkig dus hij komt hier niet erbij in herplaatsing. Ze reden door naar hier en waren met de kar en hebben de laatste takken meegenomen. Het is weer helemaal netjes. Ze konden meteen afscheid nemen van Raphael die ze indertijd samen met Gizmo hier gebracht hebben en altijd gevolgd hebben natuurlijk.
Plien en Pleun slapen al een paar nachten zelfstandig, los van elkaar. Ook even alleen zijn lijkt geen probleem. Verder omdat Plien nu redelijk de lijn accepteert en al een beetje mee gaat lopen vandaag Whoopi meegenomen. Dat werkt altijd zo super en in dit geval ook. Whoopi loopt onverstoorbaar en opvanghonden lopen dan automatisch achter dat dappere kleintje aan. Plien had haar staartje vrolijk in de lucht en snuffelde lekker en omdat Whoopi alle verkeer negeert besloot ze het ook maar te doen. Zo leuk. Ik zal proberen om het eerdaags eens te filmen. Pleun is nog niet zover.  Dan heeft Whoopi nog weinig zin want als er geen stap gelopen wordt dan is het erg frustrerend voor Whoopi. maar wie weet lukt dan binnenkort voor Pleun ook.

1 opmerking:

  1. Haha....wat een leesblindheid bij deze en gene. Maar wat je ook al opvalt Maureen...de loop komt er weer een beetje in. Wie weet straks in april. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen