donderdag 20 maart 2014

soms wil het niet zoals je het zelf mooi bedenkt

Plien loopt met hulp van Whoopi super aan de lijn dat is het niet maar lopen met een stok en riemen in 1 hand opdat je met de andere hand kunt filmen is gewoon zo lastig en de camera zat steeds niet goed in mijn hand waardoor allerhande vreemde intstellingen en menu's tevoorschijn kwamen. We hebben een flink stuk langs de vaart gelopen dat wel. Maar ik had een wat leuker en duidelijker filmpje gewild.
Verder met Raphael gefietst en boodschappen gedaan en toen met de honden naar buiten en camera mee in de hoop Pleun leuk op de foto te krijgen. Maar die stond steeds tussen de andere honden. Of Plien dook bovenop haar om te spelen. Telkens stond er een andere hond tussen of lag Pleun half op schoot en dan kun je ook geen foto's maken. Plien naar binnen in bench maar ja toen kreeg ik Pleun niet meer mee. Aangelijnd meegenomen en op het gras weer losgelaten maar er liepen mensen bij de buren in de tuin en er was geblaf verderop. Rizas en Tino reageren en Pleun zat al weer terug in huis. Rizas ook in bench en weer Pleun aangelijnd en weer meegenomen naar grasveld. Maar die was zo onder de indruk van alles en de mensen in de buurtuin dat ze er alleen maar zielig bij stond en daarna alleen nog maar in huis wilde vluchten. Fototoestel binnen gelegd en vervolgens een half uur bezig geweest om Pleun weer een beetje vertrouwen in mij te geven en uit haar dip te krijgen. Ik wilde ook nog met Pleun wandelen maar dat gaat gewoon het vandaag niet meer worden. Pleun ligt gelukkig nu wel weer relaxed erbij in huis.

Rizas stoeit erg wild met Sara en heeft zich geschramd naast/onder haar oog. Het is daar toch al vrij dun ingeplant. Rizas doet het heel goed. Ze was terug gedipt met alleen slapen en alleen zijn maar de laatst dagen en nachten is dat gelukkig geen probleem meer. Hopelijk komt er voor haar eerdaags een nieuwe leuke reactie.
Alweer een nieuwe aanvraag voor opvang van een herplaatser dus ik hoop dit weekend op nog meer reacties. Er zijn gelukkig de nodige gouden mandjes in het vooruitzicht maar het blijft natuurlijk fijn als er ook begin april verder doorstroming komt voor de andere opvangers. Indertijd dacht iedereen dat een leukerdje als Rizas wel in 1-2 weken zou kunnen plaatsen.

Ik had ook nog belastingen willen doen maar dat is niet gelukt. Eerst nu maar rusten. De honden weten het al dat er dan niets te beleven valt en liggen allemaal te slapen. 

1 opmerking:

  1. Haha...gelukkig ben ik dus niet de enige die een apparaat op hol krijgt (had laats ook op TEveel knoppies gedrukt met een afstandsbediening en alles ging mis). Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen