zaterdag 15 maart 2014

nieuwtjes

Vanochtend Rosita uitgezwaaid. Ik kreeg complimenten hoe goed ze was aangekomen in de afgelopen week. Ik kon haar met een goed gevoel meegeven, wetende dat ze zo goed aangesterkt was.
Daarna had Plien bezoek. Dat vond ze spannend maar gelukkig ontdooide ze snel en liet ze ook haar vrolijke en speelse kant zien. Enkel toen haar tuig en lijn tevoorschijn kwamen had ze zoiets van sla dat maar over. Gewoon even door de tuin gewandeld en ze deed het boven verwachting zo goed. Zocht steun en het is altijd fijn te zien als een hond zo goed reageert op zijn of haar toekomstige baasjes. Ze vonden haar super lief en willen haar graag adopteren dus Plien is gereserveerd.

Dan komen Beer en Max definitief de 24 maart. Beer is in principe geadopteerd en wordt die woensdag gehaald. Voor Max loopt een heel leuke reactie dus duimen maar weer. Wie weet mag hij ook snel door. Dat zou fijn zijn want dan kan eind maart Ellio komen.
Ellio moet helaas herplaatst worden. Hij schijnt de laatste tijd de paarden, pauwen en kippen op de zorgboerderij niet meer met rust te laten.Verdrietig weer want het is een super lief hondje.

5 opmerkingen:

 1. Ach, dat is echt jammer. Hij leek daar zo op z'n plek! Hoop dat hij snel weer een nieuw huisje vindt. Heerlijk nieuws wel van Plien en Rosita en heel fijn dat Beer ook al een gouden mandje in het verschiet heeft. Nu duimen voor Max dat het voor hem ook de juiste baasjes zullen zijn, zodat ook hij snel geplaatst kan worden. Heb je nog aan dat oudje gedacht, om hem er toch maar bij te nemen, of is hij al in de pleeg? Ik meen te hebben gelezen dat er iemand was die hem op wilde nemen?
  Wens je een fijn weekend en ik blijf duimen voor alle schatten die nog bij je in de opvang zijn en gaan komen.
  Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed nieuws allemaal weer! Hoe gaat het ondertussen met de adoptie van Rafaƫl?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kleine oudje Sultan van stichting Sphoek is van de site dus hopelijk is hij terug naar huis of ergens in spanje gewoon geadopteerd voor zijn oude dag. Raphael wordt in principe volgende week zaterdag opgehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat sneu. Typisch een hondje (met bordercolliebloed?) dat gewoon aan het werk gezet moet worden om het drijfinstinct te reguleren. Wel weer super hoe de andere hondjes mandjes vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks dat er ook wel iets tegenzit/valt toch ook veel positief nieuws zo met de adopties en reservering hoor Maureen. Als de bal maar blijft rollen nietwaar? Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen