woensdag 12 maart 2014

blij blij blij.....

Geweldig blij. Geen foto's maar ik ben wel erg blij. De plantsoenendienst uit Friesland heeft zich een slag in de rondte gewerkt. De hele haag is nu gesnoeid! Alle takken weg van het veldje tot blijdschap van Raphael die weer kan racen en meteen lekker met Plien ging rennen (Pleun wilde ook wel maar ging gauw liggen als Raphael bij draaide). En tot teleurstelling van Rizas die het leuk vond om met takken te rennen en van Sara en Tino die graag muisjes en kleine vogeltjes in de takkenhopen zochten. Mijn oprit is ook helemaal vrij en schoongeveegd en alles ziet er uit om door een ringetje te halen.

Dan via twee kanalen verblijd met inzamelspullen uit Groningen. Voer voor Sara en lekkere kauwies waar ik al meteen van uitgedeeld heb. En een mand die al in gebruik is. En verder via een andere weg handdoeken die naar inzameling kunnen. Dan ook nog belofte van Floris dat er in april weer kauwies en worsten komen zowel voor de honden hier als in buitenland.

Voor Raphael is er goed nieuws. Vandaag goedkeuring gehad voor adoptie Raphael dus hij mag naar zijn nieuwe huisje. Ik weet nog niet wanneer. Pleun is het huisbezoek volgende week woensdag dus ik weet niet wanneer ze gehaald kan worden. Hopelijk stroomt het wel een beetje door dan kan ik hopelijk nog tijd vrijmaken om met Pleun en Plien te oefenen met het aan de lijn lopen.

3 opmerkingen:

 1. Als het doorstroomd heb je misschien wel plek voor Sultan, dat kereltje waar jou ♥je sneller van gaat kloppen;-)
  Maar zonder gekheid geweldig nieuws van Raphael!!! Wordt zijn (en jouw) geduld eindelijk beloond! Heb je nog troost chocolade in huis? Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht ik willen Natasja. Ik heb nog 15 honden in de wacht staan. 14 in drie verschillende landen en 1 herplaatser NL en dan heb ik het nog niet eens over Kluns en zijn vriendjes in La Linea die ik ook zo graag met opvang zou willen helpen. en in juni krijg je ook altijd herplaatsers vlak voor de zomervakantie. Dat is altijd zo. Maar op zich lopen de adopties dit jaar fantastisch dus in die zin kan ik alleen maar blij zijn.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen