zondag 23 maart 2014

pech voor de Ranjaclub en mazzel voor Sara

Vanochtend met een blije Whoopi, Mamba, Phuc, Rizas en Sereno in de auto...... wil de auto niet starten....
alles er weer uit. Accu deed al wat vaker moeilijk. Ik rijd enkel heel korte stukjes en dat vindt ie niet leuk. ANWB gebeld en maar gaan dweilen. Daarna honden allemaal een kluif en verdeelt in huis en toen kwam de ANWB. Inderdaad accu maar gelukkig wel oplaadbaar dus auto startte snel. Dan is het zaak om een heel eind te gaan rijden. Dus Sara in de auto op de bijrijder stoel en rijden maar. Overal donkere luchten behalve noordwaarts dus reden we naar de snelweg en dan door naar Eelde. Verder durf ik gewoon niet. Dus afrit en aan andere kant oprit en terug richting Assen. Daar bij Assen noord de snelweg af en benzine getankt en toen via binnenwegen gereden. Prachtige dorpjes waar ik nog nooit geweest was. Lammetjes gezien en een ooievaar maar helaas begon het ook te regenen.
 Toch bij Assen noord de wijk ingedoken richting het kanaal van Loon en ergens aan de rand van een wijk geparkeerd en superleuk gelopen met Sara. Kleine paadjes en niemandsland. Sara vond het zo lollig dat ze zich niets van de regen aantrok.
Na het avondeten eindelijk tijd om even met Plien te lopen. Die doet het ook zonder hulp van een andere hond nu super aan de weg. Knap hoor!

5 opmerkingen:

 1. Jaja....door die pechaccu kom je nog es ergens he Maureen. Ach: de doggies zullen een ander loopje ook best wel prettig hebben gevonden denk ik. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ongelooflijk snelle vooruitgang van Plien! Ze trekt zich nergens meer wat van aan en is alleen maar lekker aan het snuffelen. Dat vind ik dan weer knap van jou Maureen, want ook jouw aandeel is groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat is leuk. Plien zegt nu ook open mensen gedag en is gewoon een hond met een snel herstelvermogen. In tegenstelling tot haar zus Pleun. zo een verschil. Die durft zo weinig en is van het minste geringste nog zo van slag. Ik heb Pleun nu op wat bach bloesems om haar te helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, wat een bekend terrein! Hier loop ik altijd met de honden!!!
  Groetjes van Klasina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Maureen, we volgen jou en Plien elke dag via de blog in het buitenland. We zien een enorme vooruitgang in het wandelen, goed werk waarvoor bedankt. Tot zaterdag groet rene en irene

  BeantwoordenVerwijderen