maandag 24 maart 2014

Max en Beer goed aangekomen

Een internationaal gezelschap inene. Spanjaarden, Roemenen en Grieken en nu ook Hongaren.
Max en Beer zijn vandaag aangekomen.
Beide honden super lief en ik werd heerlijk gewassen door de heren. Wat een zalige knuffels!
In de roedel super lief. Beer wil eigenlijk met elke hond kennis maken en ook spelen maar ik heb wat opvangers die echt even moeten wennen en door alle opwinding is ook Phuc wat te. Op het filmpje komen dus niet alle honden gezellig uit de verf maar Beer en Max zijn super sociaal. Inmiddels is er rust en ligt alles in pais en vree gelukkig.Met Beer al een stukje aan de weg gelopen. Hij snuffelde lekker, reageerde niet op verkeer, trok niet aan de lijn en toen mijn buurmeisje langsfietste en stopte kwam ie meteen naar haar toe voor een dikke knuffel. Zalige knuffelbeer!
Max vond de kennismaking met al die honden wat spannend maar door een speeltje heeft hij gewoon geen oog meer en de honden die Beer nog een beetje uitdagen keken eigenlijk naar Max nauwelijks om. Inmiddels is Max ook helemaal op mij gericht. Ik ben blij dat hij de steun van Beer had tijdens de reis en de kennismaking hier in de roedel en het verkennen van het huis maar het is ook weer heel mooi te zien hoe snel Max een band met je opbouwt. Beide honden hebben zicht op een gouden mandje.
Het heeft iets moois. Zoveel mensen hebben samengewerkt voor deze honden. Ingrid en Peter die ze gered hebben. Jochem die ze belangeloos vanuit Hongarije meegenomen heeft en hier gebracht en onderweg goed verzorgd heeft. De mensen die mee hielpen uitkijken naar geschikte huisjes. Dirkje en Michiel die meteen toezeiden dat het op stichting Esperanza Hoop voor Honden mocht en die inmiddels al heel kilometers hebben gemaakt om de huisbezoeken voor beide heren te doen. Attje die via Maya voer gaf voor Max en Beer waar ze inmiddels al heerlijk van gegeten hebben. Ik doe niets..... ik heb de lusten en mag heerlijk knuffelen :) En natuurlijk alvast dank aan de adoptanten die ze een gouden plek willen bieden.

3 opmerkingen:

 1. Noem dat maar niks, zomaar even twee van die joekels opvangen! Respect hoor Maureen!

  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn maar 66 en 68cm schoft hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig om dit te lezen! Het filmpje is ook erg vermakelijk om naar te kijken. Wij kunnen niet wachten tot we Max zaterdag kunnen ontmoeten :)

  BeantwoordenVerwijderen