zaterdag 8 maart 2014

Tuxedo pups

Een Amerikaanse dame vond 4 pupjes gedumpt bij een winkel in Griekenland. Met hun zwarte vachtjes en witte slabbetjes zagen ze er net uit of ze een smoking aan hebben en werden ze aangeduid als de Tuxedo pups.
Ik heb de meisjes Ritzy en Glamour in opvang. Schatjes! Maar de naam Ritzy is erg verwarrend met Rizas en Glamour roept niet lekker. Ze kenden hun namen duidelijk niet dus ik heb ze Plien en Pleun genoemd.
Dit is Plien. Ze is vrolijk en actief. Speels en nieuwsgierig.Dit is Pleun. De zusjes zien er heel verschillend uit. Plien retriever achtig en Pleun bijna als een niet al te grote Ierse Wolfshond. Pleun moet nog echt bijkomen van de reis. Ze is wat gevoeliger en vindt het nog allemaal spannend al zie ik haar ook al af en toe lekker rennen met haar staartje in de lucht.

3 opmerkingen:

 1. Komt goed - buiten prachtig zonnig weer dus voor hun ook snel de zonnig mandje? Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige, leuke dieren, die waarschijnlijk nog heel goed te vormen zijn. Die krijgen vast gauw een blijvend plekje. Mooie foto's! Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Annabelle, Pleun heeft al maanden geleden een superhuisje gevonden. Mijn huidige opvanghonden ter adoptie staan hier:
  http://www.baasjegezocht.blogspot.nl/
  Evenals een aantal pups die in augustus komen. (zie bovenin menu). De link naar de opvanghonden staat ook via een foto link aan de rechterzijkant en uiteraard had je op het blog zelf kunnen lezen dat ze geplaatst is.

  BeantwoordenVerwijderen