dinsdag 25 maart 2014

bezoek

Vandaag kwamen mijn ouders langs. Natuurlijk even Max en Beer zien en daarna met Sereno en Tino een lekkere lange wandeling maken.
Michiel en Dirkje kwamen daarna langs om Max en Beer te ontmoeten.
Max blij want hoera iemand die met hem wilde spelen.
Sorry Michiel, ik was vergeten te melden dat zo een speeltje onder de kwijl van Max zit :)Beer liet zien een echte knuffelbeer te zijn!Met Beer en Max een klein stukje langs de vaart. Ze hebben van Ingrid en Peter in Hongarije al zo goed geleerd om mee aan de lijn te lopen. Verkeer en honden worden braaf genegeerd.
Beer schommelt gezellig mee.
Max is heel attent aan de lijn en kan lekker tegen je aangeleund lopen.
Beer krijgt morgen vroeg weer bezoek.. zijn toekomstige baasjes, die al vol ongeduld naar hem uitkijken. Zouden ze hem net zo geweldig vinden als ik?Max blijft hier nog een paar dagen langer en krijgt zaterdag bezoek en bij klik mag hij dan hopelijk ook mee naar zijn nieuwe huisje.

2 opmerkingen:

  1. Wat een lieve, indrukwekkende, mooie, open, rustige ................... dieren. Alle dieren zijn bijzonder, maar Max en Beer overtroffen alle verwachtingen. Het is een voorrecht een klein steentje aan de redding van deze dieren te mogen bijdragen. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellige mensen en vrolijke honden boel zo te zien. En heerlijk toch met die mandjes in het vooruitzicht! Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen