woensdag 5 maart 2014

harde werkers

Vandaag zonnig weer en een tuin vol met lieve mensen die druk bezig waren met snoeien. Ze hadden lekker gewerkt en waren tevreden met het resultaat. Ik hoop dat als ze morgenochtend kreunend van de spierpijn opstaan dat ze dan nog met net zoveel voldoening terugkijken :)
Rafa en Niki lagen ondertussen in de zon. Het ruwharige podencootje Colombo was ook mee.Een lieverd hoor!
Dus tussendoor even Sara geshowed. Zij is een kortharig podencootje. Ook Phuc was tussendoor even in de tuin.
Maar meest waren de honden allemaal binnen voor hun eigen veiligheid en omdat sommige overal hun nieuwsgierige neusjes insteken....Toen er pauze was nog even Rosita laten zien hoe die in een week lichamelijk al opgeknapt was.
Rosita meteen ook op film.
Voor Rosita is er trouwens leuk nieuws. Er is belangstelling voor haar en zaterdag komt er een mevrouw met een Spaans hondje kennis maken. Spannend weer.

De harde werkers van vandaag kan ik gewoon niet genoeg bedanken. Ik ben zo blij ermee. Ik kan het zelf gewoon niet en nu is het hopelijk gewoon een kwestie van het de komende jaren goed bijhouden.

1 opmerking:

  1. Ziet er weer prima uit zo Maureen - ik heb bij Marijke 10 dagen geleden helpen snoeien en 2 bomen gerooid. We duimen voor het Rosita-mandje. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen