donderdag 27 juni 2013

zware dag

Vanmiddag besloten om Gizmo die redelijk uitgekamd was te wassen omdat de pijnstilling goed lijkt te werken en hij een hele vette en ontzettend schilferige vacht heeft. Ik had nog speciale dierenarts shampoo daarvoor staan. Maar het is zwaar. Voor mij uiteraard om zo een grote hond zonder hem pijn te doen in de badkuip te krijgen maar zeker ook voor Gizmo die zich trouwens super braaf liet natmaken, inzepen en uitspoelen.
Zoals elke hond na een wasbeurt moest ook Gizmo erna gek doen en huppelen. Maar ik zag gewoon dat hij kapot was dus hem erna verplicht rust gegeven door hem apart in de slaapkamer te leggen.
Het is nu avond en de oude man is nog helemaal moe. Hopelijk is hij morgen ochtend weer bijgekomen. Voor de rest lijkt het een succes te zijn. Zijn vacht voelt weer heerlijk aan en hopelijk voelt het voor hem zelf ook lekker zonder al die schilfers.

1 opmerking:

  1. Wat een vreugde deze schatten zo blij te zien rennen en spelen. Gizmo is ongelooflijk: je ziet dat hij echt oud is en toch hobbelt hij op zijn manier door die tuin, rolt in het gras en speelt met de bal. Een kanjer! En jij ook! Wie dit aan dieren geeft, is goud waard.
    En neem jij ook je verdiende rust na het wassen van een ouwe stramme hond van 27 kg. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen