donderdag 20 juni 2013

kleine Granola

Granola haar ontlasting bleef maar op en neer gaan op de brok. Ze krijgt nu vers vleesvoeding en haar ontlasting was vandaag goed. Granola vindt het heerlijk en lust wel meer.
Ze blijft regelmatig reacties krijgen maar helaas is er nog steeds geen zicht dat Granola of 1 van de andere honden binnenkort kan plaatsen. 

Reacties zijn altijd spannend. Je opent blij de mail. Vaak moet je toch een paar keer heen en weer mailen om goed informatie te kunnen geven en inzicht te krijgen of het een match kan zijn. Maar je bent blij dat je opvanghondje gezien wordt en het is leuk om enthousiast over de hond te mailen. Maar soms heb je reacties dat je je afvraagt waarom je nog vriendelijk bedankt voor de belangstelling.
Gister weer blij een reactie aanklikken voor "kleinblijvend teefje, blijft niet graag alleen" en een advertentie tekst waarin ook duidelijk staat aangegeven dat Granola niet goed alleen kan zijn en dat we mensen zoeken die haar weinig alleen hoeven te laten. En dan is het een reactie waarbij ze 2 hele dagen en 2 halve dagen alleen moet zijn. Of ik denk dat Granola bij hen zal passen..... GRRR wat denken ze zelf?

1 opmerking:

  1. Haha...kijk die kleine knuffel nou es. Plaatje met die bak hoor. Ach...dat baasje komt vanzelf wel. Groetjes/Aai, Wout

    BeantwoordenVerwijderen