zondag 23 juni 2013

Grijze snoeten 2

Raphael heeft heerlijk geslapen maar wilde niet eten van het voer waarmee ze kwamen. Vanochtend geprobeerd of hij de brok die Moos krijgt lustte en dat heeft hij gelukkig opgegegeten. Later op de dag nog gepoogd of hij vers vlees voeding wilde maar geen trek. Gizmo dook er meteen op :) maar daar heb ik het toch maar van afgenomen voor ie alles op had. Hij hoeft niet aan te komen. Echter Raphael mag wel wat toenemen in gewicht.
Raphael is speels en rent graag maar is te snel voor mij met fotograferen. Gelukkig wel wat kunnen filmen al valt dat ook niet mee. Zie filmpje onderaan.

Ik ben kort gaan fietsen met Raphael omdat ik niet te lang weg wilde zijn. Hij loopt net als 3,5 jaar geleden probleemloos naast de fiets. Hij is zo elegant.
We kwamen een buurvrouw tegen van verderop en deze oude mevrouw zei hij vriendelijk gedag en laat zich heerlijk aanhalen.
Nog even een foto shoot voor de ACE website
en verder gespeeld met Buddy.
Dan snel naar binnen want Granola kan al niet alleen zijn en Gizmo lag er voor op zijn kleedje. Maar die had heerlijk geslapen en keek pas op toen we binnen kwamen.

Raphael is echt probleemloos in de roedel en gewoon zo een lieverd. Ik weet zeker dat hij een windhondenliefhebber nog heel gelukkig zal gaan maken.

1 opmerking:

  1. Lekker genieten zo te zien. Mijn groeten aan de snoeten, Wout

    BeantwoordenVerwijderen