woensdag 26 juni 2013

ditjes en datjes

Hier een "lucky shot" van Sereno toen ik een paar dagen terug de nieuwkomers op de foto aan het zetten was. Ik vind het een mooie foto.

Sereno heeft innmiddels de nieuwelingen helemaal geaccepteerd en wil graag met Raphael spelen en dat is wederzijds maar ik ben gewoon bang dat Sereno te lomp is. Maar ja dan nodigt Raphael Sereno weer uit voor een spelletje. De kleintjes Granola en Buddy vinden hem ook geweldig en rennen achter hem aan, maar helaas moet dat jakkeren met heel veel kabaal gepaard gaan. Die twee kunnen behoorlijk vocaal zijn op zulke momenten. Als Buddy en Granola met zijn tweeen aan het stoeien zijn trouwens ook.

Gizmo heeft het zo naar zijn zin. De pijnstilling maakt zo een verschil. Het was eerst pijnlijk om zijn onderrug, broek en staart en dijen uit de kammen en nu ligt hij echt te genieten als je aan het kammen bent. Er komt nog zoveel wintervacht uit. Verder is hij zo opgewekt maar dat is hij al vanaf moment 1.

1 opmerking:

  1. Wat is dit ontroerend om te zien. De gedachte alleen al dat aanvankelijk alleen Raphael zou komen en dat Gizmo helemaal alleen in huis zou blijven zonder baasje en hondenvriendjes, alleen af en toe uitgelaten door iemand en met als voorland ....!
    Super, Maureen, dit nieuwe leven voor Gizmo maakt niet alleen hem blij, maar ons ook!
    Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen