zaterdag 17 november 2012

Hoera de sint is er weer!

Toen Sjorsje weg was ben ik nog even met Bronco gaan wandelen. Op straat loopt hij heerlijk mee maar we gingen weer door het winkelcentrum en de ene keer loopt ie langs mensen en kijkt niet op of om maar bv iemand op klompen was eng. Deze meneer nam even de tijd en moeizaam nam Bronco wat frolicjes aan maar het was wel eng allemaal. Toch wel beter dan de laatste keer dus hopelijk klimt hij uit zijn dip. Best spannend want morgen komen zijn hopelijk toekomstige baasjes die enorm naar hem uit kijken.
De baasjes van George hadden heel vlot gereden en waren zo vroeg dat de honden nog met mij in de tuin liepen. Ik riep alles naar binnen maar kon Chatet niet vinden. Bleek het manneke zich achter de wasmachine verstopt te hebben. Toch niet zo dapper meer. Maar als je hem op de arm neemt konden de mensen hem zo aaien.
 
De Cijuela hondjes blieven alleen mensen voer en geen hondenbrokjes. Maar als we naar de aankomst van Sinterklaas kijken dan doen we dat natuurlijk met strooigoed voor ons neus. Ook de hondjes krijgen een kruidnoot. Het brengt herinneringen boven aan Lucky. Winter vond hij vreselijk maar de kruidnootjes brachten een glinstering in zijn oogjes. Blacky en Chatet nemen het aarzelend aan. Zou het weer een poging van mij zijn om ze brokken te laten eten? Maar ze vinden het toch wel lekker.
Verder gedanst op de sintmuziek tot grote schrik van Bronco. Maar Phuc wilde graag in mijn armen meedansen en toen Bronco dat zag kwam hij blij weer terug. en een kruidnootje lustte hij ook wel.
 Mijn wens voor Sinterklaas..... dat deze lieverd fantastische baasjes voor het leven mag krijgen.
Het is zo een schat, waarom zien mensen dat maar niet.
 Mag ik nog zo een kruidnootje?

1 opmerking: