zaterdag 3 november 2012

november is begonnen

Helaas even niet aan het blog toegekomen. Er was weinig nieuws te melden maar ik heb wel heel veel leuke foto's en mailberichtjes van adoptanten gekregen. Verder is Pippa vertrokken naar haar nieuwe huisje. Een rustig huishouden, een beagle vriendinnetje van 4 jaar, lekkere wandelingen en weinig alleen zijn; het ideaal plaatje wat we voor haar zochten. Aan knuffels zal ze geen gebrek hebben. Heel veel geluk Pippa!

Verder geen reserveringen. Er zijn wel af en toe reacties maar het lijkt wel of er een soort test gaande is want de reacties zijn allemaal van mensen die zelf kunnen bedenken dat het niet geschikt is of niet kan. Natuurlijk krijg je wel vaker reacties van mensen die niet helemaal realistisch zijn over wat ze zelf kunnen bieden en wat een hond of de betreffende hond nodig heeft maar nu inene alleen maar van dat soort reacties doet me verbazen en afvragen of het nu allemaal toeval is.
 
 
 
 
 We zoeken echter vol goede moed door voor de leuke lieve opvanghonden hier. Het is weer weekend en dan zit men toch vaker achter de computer dus wie weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten