zondag 18 november 2012

BC

Hoewel het lastige eters zijn, lusten ze wel natvoer en daar heb ik dus gister meteen een ontwormingspil in gestopt. Verder gewassen wat ze uiteraard niet leuk vonden maar erna vinden ze het vaak toch prettig. Al is het wel zo dat door het zalven van Chatet zijn oren zijn vacht daar continue plakkerig is maar als geheel knapte hij er toch van op. Goed laten drogen en toen laat gaan slapen en bench naast bed en samen erin met snoepje. Dat bliefde Chatet niet maar Blacky at het na wat aarzeling toch op en begon toen aan die van Chatet die toen met spijt keek dat hij te laat was :)
 Whoopi snapt het niet want die weet niet hoe snel ze haar nachtsnoepje naar binnen moet werken :)
Maar de mannekes dus voor het eerst in de bench. Dat vonden ze niets. Lekker joelen en 2 natte neusjes als ik vingers door tralies deed maar dit zijn volwassen hondjes dus niet de drama die pubers er soms van kunnen maken :)
We vielen uiteindelijk allemaal in slaap en ik kon vanochtend zelfs een beetje uitslapen.
Het zalven van Chatet zijn oor ging vandaag iets makkelijker. Bij de dierenarts ziet het er zo simpel uit maar als je zelf een tube in een nauwelijks zichtbaar gehoorgang die zeer pijnlijk is moet duwen en dan ook nog tube leegspuiten tot de zalf in zicht komt dan hoef je echt niet te verwachten dat Chatet als een model op tafel blijft staan. En ik heb maar twee handen. Maar het is duidelijk al minder pijnlijk en gelukkig is hij super lief en zal hij niet bijten en zijn ze op zich zo braaf op handling.
Zowiezo zijn ze gek op me en er ligt er altijd wel eentje op schoot. Hier Blacky die de camera wel wat raar vond:
 
 Maar voor de rest kan hij echt genieten van op schoot.

1 opmerking:

  1. Dikke bofkonten zijn het, die vast wel een eigen mandje gaan vinden, kijk Blacky eens genieten!

    Adri

    BeantwoordenVerwijderen