donderdag 29 november 2012

Oortjes Chatet bijna beter

Vandaag met Chatet weer op controle bij de dierenarts. Zijn opstaande oor is helemaal goed en het hangoor nog wat geirriteerd maar wel schoon. Nog 1 weekje zalven en het leed is waarschijnlijk geleden.

Dan had ik Droopy mee om zijn nagels te knippen want alleen lukte mij dat niet goed. Hij vond het eng en stond niet goed stil. Samen met de dierenarts was het zo gedaan.
Als beloning door naar de Baggerhuizerplas waar ze lekker samen los konden. Droopy is dan net een pointer zoals hij over het gras rent. Hij rende zelfs stiekem de heuvels op en af met Chatet. Meteen gepoept maar helaas heeft hij alsnog weer diaree en er is daar opruimplicht (niet erg) maar lastig met die drap. Weinig honden gezien want het is daar erg hond onvriendelijk geworden. Je moet om de haverklap je hond aanlijnen. 2 honden in de verte gezien (Chatet bleef maar kijken) en 1 keer passeerden we een jonge labrador die helemaal plat ging liggen. Droopy zegt vrolijk gedag en loopt vrolijk weer door maar Chatet vond het eng hoor, maar ik loop rustig door en zo zal Chatet vanzelf leren dat het "no big deal"is.
 Voor Blacky hoop ik op een ander klein speels maatje maar ook voor Chatet zou de aanwezigheid van een andere hond (mag grotere hond zijn) een plus zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten