donderdag 14 mei 2015

welkom dames

Zoals afgesproken ook de dames die al maanden klaarstonden in Spanje om te komen. Eindelijk zijn ze er dan.
Mora een energieke labradormix. Super sociaal maar er lijkt wel iets stoer bully type door heen te zitten. Haar vacht is niet zwart maar heeft een zelfde soort gouden gloed die ik indertijd bij de Hongaarse Laddy zo bijzonder vond.
Nadine lijkt herderachtig maar het is een kortpotig mixje die een kleine middelmaat is. Beide dames zijn energiek en aanhankelijk en soms wat te enthousiast.
Dan stond Ruth inene met Oca in haar armen. Oca die ik Zaza ga noemen. Die zou voorlopig helemaal niet komen omdat er geen tasjes te boeken waren. Bleek dat ze onverwacht wel een tasje konden boeken en haar hadden meegeven maar van blijdschap dat dit dutske weg kon uit het asiel waren ze vergeten het mij te melden. Foutje maar zo gaan de dingen in de grote drukte en haast soms. Maar Zaza is een tuttelhondje die het vreselijk moeilijk had in het asiel dus voor haar is het alleen maar geweldig fijn dat ze eindelijk weg is. Vergeleken Beethoven zal ze me het hemd niet van het lijf eten en ach dit meiske zou toch snel moet kunnen plaatsen. Oversized chihuahua maar nog steeds klein. 1 jaar jong. Trouw schatje dat gewoon ergens verwenhondje wil zijn.

Ruth heeft meteen Beethoven ontmoet en gezien hoe sociaal hij is met honden en mensen dus ze gaat hem ook extra helpen promoten.  Zo heeft elk nadeel weer zijn voordeel.

Vanaf nu gelukkig even rust wat betreft te verwachten honden en hopelijk goede doorstroming komende dagen en weken. 

1 opmerking:

  1. DuimDuimDuimDuim - zitten genoeg knuffels bij om voor te vallen...toch? Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen