dinsdag 5 mei 2015

Diever op bezoek met hulptroepen

Gisteren 2e kans hondje Diever op bezoek. Heerlijk om deze knapperd terug te zien maar hij bracht ook nog eens versterking mee......Die versterking was goed voor knuffels en spelen.....maar stak ook direct de handen uit de mouwen. Nuriya had ik al gewassen maar ze werd nog even mooi gekamd en kon vanmorgen netjes naar haar nieuwe huis.....Abel is geweldig leuk maar erg beweeglijk dus ik durfde geen klitten in mijn uppie te knippen.... De drie dames klaarden met vereende krachten deze klus. Nu kun je zien wat een knap manneke hij is. Er werden veel fotos en ook wat filmpjes gemaakt maar het is heel veel en ik heb het nog steeds niet allemaal verwerkt. Nanda geweldig bedankt voor al jullie hulp! Met alle foto's en filmpjes gaat het vast lukken om leuke baasjes te vinden.
Diever gezellig dat je er was!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Maureen

  Heb ik iets gemist van Beethoven? Het laatste wat ik over hem las was dat hij 30 April is gehaald, maar ik zie hem nog steeds op foto's voorbij komen?! Is hij teruggebracht?
  Abel is trouwens echt een prachtige hond, maar dat vind ik van Sereno ook. Leuke foto dat Nanda een foto van hem maakt. Hij is echt enorm vooruit gegaan in de jaren dat ie al bij jou is! Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beethoven was voor mensen met een moeilijke teef gereserveerd maar het klikte niet met hun teef. Lag niet aan Beethoven hoor die is sociaal maar de andere hond had duidelijk geen behoefte aan een maatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw....gewassen-gekamd en geknipt - gespeeld en (vast ook) lekkers gehad. Mocht er nog iemand ontevreden zijn....jammer dan. Aaitjes en groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen