maandag 11 mei 2015

puppystorm

Aan mijn max met opvanghonden doordat er ook twee herplaatsers extra bijlopen. En dan plots bericht dat de 2 sphoekhonden die al vanaf februari reisklaar zijn en op een vlucht van 3 juni gepland stonden al met hemelvaartsdag komen. Deze honden heb ik al 2 keer afgezegd en Sphoek is veel te blij met die plotselinge vlucht en enkel deze 2 honden staan reisklaar. Dus ze komen gewoon. Op zich kan Tux dan weer door naar iemand anders als het moet maar in het belang van Tux wil ik daar liever niet aan.
Gelukkig ging de opvang van 2 pups van Gaia Dogs vandaag niet door dus toen ik gevraagd werd voor 2 sociale kleintjes op te vangen opdat een Bulgarije transport kon gaan rijden heb ik toegezegd die op te vangen want je denkt die kunnen misschien in een week plaatsen. Vraag of ik dan voor de nacht de pupjes van Rosa ook wilde nemen want die hadden allemaal adoptanten in zicht en zouden dan de volgende dag gehaald. Druk maar okay, even knuffelen en dan blije adoptanten uitzwaaien is altijd leuk. Vervolgens blijkt geinteresseerde 1 in Belgie te wonen en geen vervoer te hebben en te verwachten dat de pup aan huis gebracht wordt. Geinteresseerde 2 die heeft inene koudwater vrees en wil er nog eens goed over nadenken. Degene die pup 3 wilde adopteren die gaat nog wel eerst op vakantie. Dan is nummer 4 niet te bereiken en waarschijnlijk op vakantie. Dan de vage reacties van mensen die het wilden weten als de pups er waren want dan kwamen ze zeker kijken. Kennelijk impulsreacties want ook die reageerden niet of zijn op vakantie of melden reeds een andere hond geadopteerd te hebben. Voor mij een complete ramp toen me gistermiddag duidelijk werd dat geen van de pups gehaald zou worden. Dus gister namiddag snel foto's maken en vandaag bezig geweest met de filmpjes. Goede nieuws is dat er wel direct al reacties zijn dus het is te hopen dat er gezinnen in de komende dagen hier staan om de verder zalige pupjes te adopteren. Twee gezinnen zijn al wezen kijken en denken er over na. Mama Rosa ook nog eens pech want de draadjes van haar sterilisatie wond waren los gegaan en ze heeft nu even nietjes en een antibioticum kuur.
Pups zijn goed in de roedel al snapt Beethoven niet dat ze gaan doodliggen als hij met ze wil spelen. Maar ze zijn verder niet bang van hem.
Net bericht dat Ridel morgen naar zijn nieuwe huisje mag. Ze willen hem graag adopteren. Dus eentje minder om over te struikelen (hij is 22cm dus zijn echt kleintjes). Verder komen er morgen ook nog weer andere enthousiaste mensen kijken en hopelijk mag ook 1 van de andere pupjes dan mee naar een fijn thuis. En er lopen nog meer reacties.

2 opmerkingen:

  1. Wat een drukte ineens Maureen, je doet het toch maar weer. Ik duim voor al je honden, dat ze maar snel een eigen warm mandje mogen krijgen,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo...das effe piek(in)stroom met al dat kleine grut. Maar is jou wel toevertrouwd meid. Denk dat voor die lieve kleintjes wel snel reacties zullen komen. Ik ga duimen hoor. Aaitjes (voor als je een hand vrij mocht hebben) en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen