donderdag 14 mei 2015

Rosa en haar pupjes

Een schattig familie portret. Hoewel goed geplaatst deze maand valt het tegen dat ik vanochtend hier niet afspraken had met enthousiaste puppy adoptanten.
Dit is Rebel
Aanhankelijk
maar ook een zalige doerak
Dit is Roda
Ze is een kittig teefje met veel energie.
Leuk hondje voor sportieve baasjes
Dit is Rolo
Die is gewoon zo heerlijk ongecompliceerd en makkelijk.Een hondje die met iedereen snel open contact maakt maar toch wordt er nog niet op hem gereageerd.
Mama Rosa is lief en zachtaardig.
Ze mag nog niet niet weg want ze moet herstellen van haar sterilisatie wond die is opengegaan
 en als de pups druk spelen en op haar buik dansen dan stulpt haar uitgezakte vulva wel eens naar buiten. Nu ze gesteriliseerd is zal dit allemaal krimpen maar het is wel belangrijk dat de pups snel weg zijn. Van het weekend was ze wat koortsig en vond ze het fijn apart in de slaapkamer rust te krijgen maar nu wil ze begrijpelijk bij de roedel en dan komt ze ook steeds weer haar puppekes tegen natuurlijk. Ze is ook super lief met ze. Ze mist het overigens niet als een pup weg is. Ze gaat zelf nog wel eens expres hoog liggen op de picknicktafel om die puppekes te ontwijken of gewoon om van de zon te genieten want het is duidelijk een straathondje geweest die graag buiten is. Tux vindt de puppekes geweldig en ook Abel, Swiffer en Beethoven spelen veel met de pups.

1 opmerking:

  1. Ik kom haast ogen te kort om ZOveel grut goed te beklijken. Volle bak maar ook wel gezellig lijkt mij. Zet 'm op Maureen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen