maandag 18 mei 2015

wat een lieve mensen omringen mij toch

De actie van de Samenwerkende Dierenclubs is nu een week bezig en er is mij al verteld dat er een noodpotje is voor sterilistie en een medisch noodpotje voor bv gebitsreiniging. Dit is al meer dan ik had durven hopen. Mogelijk kan ik nu nog doorsparen voor bv extra ren/afscheiding die te gebruiken zal zijn op de Open Dag met dierendag maar ook bij nachtelijke aankomsten e.d. Maar ik ben al zo ongelooflijk dankbaar voor de giften die gestort zijn. Fantastisch mensen!

Verder Tux gewogen en die zit nu op ruim 20 kilo. Hij schijnt hier dan 1,5 kilo al aangekomen te zijn in 2 weken dus dat is mooi want hij was mager. Hij ziet er goed uit al mag hij van mij nog iets aankomen. Hij krijgt lekker vers vleesvoeding daar kan ik wat meer van geven en hij smult met smaak zijn bak leeg.  Ralfy staat op light brok om af te spekken en is juist prachtig afgevallen en weegt nu netjes 8 kilo.

1 opmerking:

  1. Een hapje hier een hapje daar - hapje zus hapje zo. Als het maar effect heeft nietwaar? Ze zien er goed uit hoor. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen