donderdag 7 mei 2015

lieve maar bange Tux

Van nature angstig en dan ook als pup slecht gesocialiseerd en dan ook nog de pech hebben steeds niet op je plekje te zijn.
En tja hier is het ook weer tijdelijk. Hij zit er extra bij. Op zich zou hij later in mei door kunnen naar een andere opvang maar dat is voor Tux niet echt goed dus ik hoop maar dat er gewoon iemand deze schat een gouden plekje wil bieden.
Graag een plekje met een andere sociale hond want honden die snapt ie.
In zijn vorige opvanggezin moest de daar aanwezige reu hem niet vandaar de oogwond maar dat ligt niet aan Tux die is super sociaal met alle honden.
De camera vindt hij maar niets maar op zich is hij naar mij toe lief en aanhankelijk.Maar voor alle andere mensen dan zijn eigen mensen is hij echt bang. Verkeer en ook fietsers gaat prima maar voetgangers doen hem ook beven al zit er een hele weg tussen. Bezoek is helemaal eng. Dat maakt het wel moeilijk om hem te bemiddelen. Mensen moeten er bij de ontmoeting doorheen kijken en geen verwachtingen hebben die druk leggen op deze hond.Maar hij heeft zo een lief zachtaardig karakter en als je hem kent is het echt een hond die je raakt.

1 opmerking:

  1. Ik heb er wel vertrouwen in Maureen: hoewel wat groot van formaat voor jou doen qua opvang denk ik dat hij zich wel optrekt aan de roedel (dus ook met mensen die langskomen of in de buurt zijn). Ik duim voor hem. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen