maandag 20 oktober 2014

welkom Tootsy en Miko

Afgelopen nacht arriveerden er 2 dames. Beide in Hongarije in het bos nabij het huis van Ingrid en Peter uitgezet ongeveer een maand na elkaar op verschillende plekken. Natuurlijk niet gechipt. Tootsy was zo radeloos dat ze dagen bezig geweest zijn haar te pakken te krijgen. Maar ontpopte zich na haar redding in een heuse knuffel. Dus mag ik voorstellen:

Miko een heerlijke ongecompliceerde pup van een half jaar.
En Tootsy een schat van een jachthond, een Duitse Staande of iets dergelijks van 2 jaar oud.
Probleemloos in de roedel. Door Ingrid goed getraind en gesocialiseerd. Door hun observatie en informatie hebben we al vooraf potentiele baasjes kunnen zoeken en gevonden. Tootsy mag hier even bij komen en gaat van het weekend waarschijnlijk naar huis. Miko zou al sneller mogen maar haar toekomstige vrouwtje bleek naast een fikse griep longontsteking gekregen te hebben en moest haar afspraak voor het huisbezoek afzeggen. Maar dat zal eerdaags alsnog wel gedaan worden opdat zij ook snel door kan.
Ik ga nog even genieten! Lekker bekkie toch!
Filmpje Tootsy 1e ochtend:
Filmpje Miko 1e ochtend:

2 opmerkingen:

 1. We zijn dolgelukkig ze zo blij te zien en dat ze de reis zo goed hebben doorstaan,mede dankzij Jochem natuurlijk.
  Het is toch altijd weer slikken als we ze naar Nederland sturen,maar als we dan weer zien hoe goed het ze gaat is het voor ons ook weer in orde.
  Maureen, Dirkje en Michiel , we kunnen jullie niet genoeg bedanken voor alle hulp.
  Heel veel groetjes uit Hongarije,
  Ingrid en Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker doen Maureen....nog even genieten van deze knuffels. En wat heerlijk dat er al mandjes voor ze klaar staan (want die voor Miko gaat vast en zeker ook wel door). Aaitjes/groetjes, Wout.

  BeantwoordenVerwijderen